Menu Sluiten

Wintersport

Wintersport

Wintersport

Verse sneeuw, blauwe lucht, een heerlijk zonnetje en indien je wilt, een feestje op z’n tijd. Wintersport! Wat is er lekkerder dan dat?

Wist je trouwens dat een wintersport vakantie goed voor je is? Je komt helemaal tot rust, je slaapt goed, de frisse berglucht zorgt doet je goed en vooral, je bent sportief bezig! Genoeg redenen om snel je wintersport te boeken!

TUI: Ook winter vakanties expert

Naast zon aanbi(e)(d)der is TUI ook wintersport expert. Door scherp in te kopen, kan TUI vaak een verblijf incl. skipas aanbieden. Dit scheelt een hoop! Boek snel op TUI.nl (via de banner).

Vliegtickets

Veel mensen gaan met de auto op wintersport. Maar ook steeds meer mensen kiezen er voor om het vliegtuig te pakken naar hun bestemming. Snel, efficient en steeds goedkoper! Voornamelijk Transavia vliegt vaak op deze luchthavens.

Booking: Accommodaties

Booking

Tips voor de wintersport

  • De drukste periodes zijn de kerst- en voorjaarsvakantie. Dan trekken alle gezinnen erop uit. Ben je dus niet verbonden aan de vakantie? Vermijd deze!
  • Kijk goed naar de bestemming. Skien en snowboarden in Frankrijk is bijvoorbeeld heel anders dan Oostenrijk. Oostenrijk is weer heel anders dan Zwitersland.
  • Zorg voor goede kleding!
  • Ga je met de auto en rijd je door Duitsland? Zorg altijd voor winterbanden en sneeuwkettingen
  • Wil je niet met de auto of het vliegtuig? Wat dacht je van een pendelbus of de trein!

Liever je vakantie laten boeken door een expert? Neem contact met ons op. Wij regelen het voor je!