Menu Sluiten

Vliegtickets Boeken

Vliegtickets boeken

Vliegtickets heb je in soorten en maten: businessclass, first class, economy class. De meest voorkomende manier is economy. Hier krijg je de standaard stoelen en bediening. Niks mis mee. Wil je net dat beetje meer luxe? Kies dan voor first class of premium class. Ga je echt voor alle comfort tijdens de vlucht? Vlieg dan businessclass.

Het boeken van je vliegticket doe je gemakkelijk via vliegtickets.nl. Ze vergelijken alle airlines, alle mogelijke combinaties, alle prijzen en alle vertrektijden. Zo kom jij tot de beste keuze!

Goedkope vliegtickets

Ben je opzoek naar een goedkoop vliegticket? Dan hebben we een paar tips voor jou! Ze klinken misschien logisch, maar op deze manier kan je veel geld besparen.

Vertrek vanaf Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Maastricht of een Duitse of Belgische luchthaven. Schiphol is een dure luchthaven voor luchtvaartmaatschappijen. Dit wordt doorberekend in de prijs. Kies daarom voor een andere luchthaven.

Vlieg met Ryanair, EasyJet, Transavia of een andere low cost carrier. Je levert iets in op comfort, maar brengen je wel op een goede manier van A naar B. Zeker voor korte vluchten zijn deze maatschappijen perfect om mee te vliegen. Vergelijk dan ook hun prijzen!

Bepaal een prijs waar jij happy mee bent. Als je vindt dat je maximaal 150 euro mag uitgeven voor een vlucht & je vindt er een voor 120 euro, boeken! Dan is dit voor jou een goede deal. Het kan namelijk duurder worden of uitverkocht raken. Wil je dat wij aan de slag gaan voor jou? Doe een aanvraag en we zoeken, geheel gratis en vrijblijvend, voor jou een vliegticket.

Vliegtickets Boeken

Tips voor het boeken van vliegtickets

  • Moet je lang vliegen? Reserveer dan van tevoren je ideale stoel. Het is het waard 😉
  • Het is vraag & aanbod bij vliegtickets. Houd de prijzen dan ook goed in de gaten.
  • Vaker overstappen scheelt soms geld.
  • Goedkoop is soms ook duurkoop! Lange vlucht? Betaal net dat beetje extra voor een betere maatschappij.
  • Binnen Europa vliegen: houdt rekening met prijzen tussen 100 – 150 euro
  • Vliegtickets naar Azië: houdt rekening met prijzen tussen 450 – 800 euro
  • Naar Amerika?: houdt rekening met prijzen tussen de 750 – 1.500 euro
  • Het kan uiteraard allemaal goedkoper, maar dan moet je goed de prijzen in de gaten houden

Meerdere bestemmingen

Tegenwoordig is het ook makkelijk om meerdere bestemmingen in één reis te combineren. Zo kan je naar Singapore toevliegen en vanaf Maleisië weer terug. Persoonlijk vind ik dit de ideale manier van vakantie. Zo kan je veel mooie plekken combineren in een reis of vakantie.

Nog opzoek naar een accommodatie of wil je autohuur bijboeken?