Menu Sluiten

Startpakket reis

Startpakket

Wat is een startpakket?

Deze vorm van reizen wordt steeds populairder. Dit is voornamelijk populair onder backpackers die richting Azië vertrekken. Een startpakket reis bestaat een retour vliegticket en 1 of 2 overnachtingen. Zo weet je zeker dat je de eerste twee dagen een overnachting hebt en ben je vrij om de rest van je reis verder uit te stippelen. Een ideale manier om je backpack avontuur te beginnen!

Startpakket reis boeken

Een startpakket reis kan geboekt worden door verschillende reisorganisaties. Zo bieden Corendon en TUI deze vorm van reizen al aan. TUI en Corendon hebben de vlucht voor je geregeld en de eerste 2 dagen van je reis. Vaak verblijf je dan in een 3 sterren hotel. Daarna heb je alle vrijheid om je vakantie zelf in te delen

Voordelen van het boeken bij TUI

  • TUI is er wanneer je wat nodig hebt
  • Soms kan je gebruik maken van kortingsacties
  • Je boekt bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf

Startpakket Bali

Een van de meest populaire bestemmingen om een startpakket reis te boeken is Bali. Dit, onder backpackers, zon liefhebbers is het eiland dat je perfect met een startpakket kan verkennen. Wanneer je aankomt op de luchthaven van Denpasar (DPS), ga je richting je verblijf voor de komende 2 dagen. Vanaf dan kan je perfect de rest van je route uitstippelen.

Startpakket Thailand

Ook naar Thailand (Bangkok) worden veel startpakket reizen geboekt. Vliegen doe je, richting Bangkok. Deze miljoenen stad verken je de eerste 2 dagen op eigen houtje. Vanuit daar kan je heel Thailand ontdekken. De perfecte manier van een relaxte start en een avontuurlijke (rond)reis door Thailand.

Meerdere bestemmingen combineren

Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere landen aan te doen in je reis. Zo kan je heel goed naar Bangkok (Thailand) toevliegen en vanaf Ho Chi Minh (Vietnam) terug vliegen. Ook voor bestemmingen dichterbij is dit mogelijk. Wat dacht je van een rondreis over de Griekse eilanden. Alles is mogelijk! Dit dien je alleen vaak zelf te regelen.