Menu Sluiten

Over Ons

Dé Online Reisassistent – Hét Online Reisbureau

Bij Dé Online Reisassistent ‘Hét Online Reisbureau’, hebben we de beste deals, goede prijs/kwaliteit hotels & bestemmings tips voor jou verzameld. Dit scheelt jou uren zoekwerk. Dit hebben wij gedaan. Voor jou. Zodat jij sneller kan genieten van de voorpret van je vakantie. Mocht je persoonlijk advies willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dan gaan wij nog eens extra voor jou op zoek. En wat het kost? Helemaal niks! We doen dit, omdat we het leuk vinden.

Naast goede deals en prijs kwaliteit hotels verzamelen, doen we alles als een ‘stenen’  reisbureau. Meer zelfs! Op zoek naar inspiratie voor je vakantie? Lees onze eigen ervaringen! Heb je nog een reisartikelen nodig? Hebben we voor je! Excursies, taxi’s of stoelreserving van te voren geregeld hebben? Check ons overzicht! Kortom, we hebben alles voor voor, tijdens en na je vakantie!

Waarom De Online Reisassistent?

  • Jarenlange ervaring binnen het toerisme
  • Alles omtrent reizen & vakanties!
  • Gemakkelijk je ideale hotel, reis, vlucht of ander vakantie gerelateerd product vinden
  • Wij adviseren alleen reizen, hotels of aanbieders die aangesloten zijn bij het ANVR en SGR

Danny – Eigenaar & reis- en online liefhebber
‘Na jarenlang bij de online afdeling van een touroperator gewerkt te hebben, besloot ik op zoek te gaan naar een andere baan. Ik speelde namelijk al een aantal jaar om mijn eigen reiswebsite op te zetten. Een website waar je alles voor je vakantie kan vinden. Gemiddeld besteden mensen 40 uur met het online zoeken naar de juiste vakantie. Dit is zonde van je tijd, maar je wilt wel de beste deal natuurlijk. De leuke hotels en beste deals verzamelen wij daarom voor je. Dit vind ik veel te leuk om te doen. Elke keer wanneer ik een mooie deal zie, krijg ik daar energie van.’

Heb je tips of wil je samenwerken met De Online Reisassistent? Mail gerust naar info@onlinereisassistent.nl!