Menu Sluiten

Over Ons

Dé Online Reisassistent – Hét Online Reisbureau

Bij Dé Online Reisassistent helpen we jou met het zoeken naar de leukste en beste vakantie bestemming! Dit doen we via onze blogs, maar ook helpen we je graag met advies en inspiratie op maat.

Vul het formulier in en je ontvangt volledig gratis en vrijblijvend inpiratie en advies in je mailbox! Hopelijk helpt dit bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming of accommodatie

Online bieden we tal van mogelijkheden aan om bij de meest betrouwbare partners je vakantie te boeken. Of om je vakantie compleet te maken. Door bijvoorbeeld een handig overzicht aan te bieden van alle extra’s die je kunt toevoegen aan je vakantie.

Kortom; op zoek naar inspiratie voor je vakantie? Lees onze eigen ervaringen! Heb je nog een reisartikelen nodig? Hebben we voor je! Excursies, taxi’s of stoelreserving van te voren geregeld hebben? Check ons overzicht! We hebben alles voor voor, tijdens en na je vakantie!

Waarom De Online Reisassistent?

  • Geheel gratis inspiratie en advies op maat!
  • Jarenlange ervaring binnen het toerisme
  • Alles omtrent reizen & vakanties!
  • Wij adviseren en inspireren alleen met reizen, hotels of aanbieders die aangesloten zijn bij het ANVR en SGR

Danny – Eigenaar & reis- en online liefhebber
‘Na jarenlang bij de online afdeling van een touroperator gewerkt te hebben, besloot ik op zoek te gaan naar een andere baan. Ik speelde namelijk al een aantal jaar om mijn eigen reiswebsite op te zetten. Een website waar je alles voor je vakantie kan vinden. Gemiddeld besteden mensen 40 uur met het online zoeken naar de juiste vakantie. Dit is zonde van je tijd, maar je wilt wel de beste deal natuurlijk. De leuke hotels en beste deals verzamelen wij daarom voor je. Dit vind ik veel te leuk om te doen. Elke keer wanneer ik een mooie deal zie, krijg ik daar energie van.’

Heb je tips of wil je samenwerken met De Online Reisassistent? Mail gerust naar info@onlinereisassistent.nl!