Menu Sluiten

Hotels & Andere accommodaties

Hotels

Alleen het verblijf

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om je verblijf, vlucht en (indien nodig) transfer los te boeken. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je goedkoper uit bent dan via een tussenpartij (pakketreis), je meerdere bestemmingen wilt aandoen (startpakketreis) of om dat je met de auto naar de plek van bestemming toe gaat. Wij hebben de beste hotels per bestemming voor jou alvast verzameld. Toch liever zelf op zoek? Check het hier.

Hotels

Hotels zijn in alle soorten en maten. Van 2 sterren basishotels, tot 5 sterren de luxe. Je vindt ze in bijna ieder dorp of stad en ontvangen de meeste gasten. Hotels zijn het meest gebruikelijk om in te verblijven. Opzoek naar jouw ideale hotel? Kijk dan eens bij booking.com. Zij hebben een groot overzicht van hotels in hun aanbod.

Campings

Wij Nederlanders zijn gek op kamperen. Dit doen we dan het liefst in de zomer, met de sleurhut achter de auto. In Spanje. Of Frankrijk. Of Italië. Ook Slovenië en Kroatië worden steeds populairdere bestemmingen om met de caravan naar toe te gaan. Zoek je jouw ideale camping? Laat je dan adviseren door één van onze reisassistenten. Vul je wensen in & je ontvangt vrijblijvend advies.

Hostels

Wanneer je alleen rondreist of het gezellig vindt om met meerdere mensen op een kamer te slapen, kies je vaak voor een hostel. Deze zijn relatief goedkoop en gezellig. Ook hiervoor heeft booking.com een groot aanbod. Bekijk ze hier.

Appartementen

Tegenwoordig zie je steeds meer appartementen die in het midden van de stad verhuurd worden. Deze toename is voornamelijk te danken aan airbnb.nl. Wie kent ze niet? Opzoek naar een appartement in het midden van een stad? Bekijk dan de website van airbnb.nl. Ook Booking.com heeft een groot aanbod, maar over het algemeen is Airbnb makkelijker.

Naast je ideale verblijf, dien je ook het vervoer te regelen. Ga je met de auto? Lees dan van tevoren de verkeersregels van het land waar je naar toe reist. Wil je met de trein? Kijk dan op NS International. Geïnteresseerd in het vliegtuig? Boek dan via vliegtickets.nl!

We verzamelen zoveel mogelijk leuke accommodaties per bestemming (+/- 5), zodat je zelf niet het hele internet hoeft af te struinen. Heb je tips voor hotels, campings, hostels of appartementen? Die horen we graag. Mail deze dan naar info@onlinereisassistent.nl.