Menu Sluiten

Winterzonvakantie – Dé 5 redenen voor een winterzon vakantie

De kou komt er weer aan! Denk jij ook met weemoed terug aan die heerlijke zomerse dagen, lang buiten zitten, genieten van de zon en van elkaar? Waarom doe je dat ook niet lekker in de winter?! Na het lezen van de 5 redenen waarom je op winterzonvakantie zou moeten, wil je direct het vliegtuig pakken!

1. Ontsnap aan de kou

Logisch toch? Het is in Nederland guur en koud! Tijd om op te laden aan de stranden van Thailand, Canarische Eilanden of Egypte.

2. Goed voor je lichaam

Vitamine D is van essentieel belang. Ga er een paar dagen of weken tussenuit en je voelt je als herboren!

3. Het is goedkoper

Voor ons als Nederlanders niet geheel onbelangrijk denk ik? Een winterzonvakantie is een stukje goedkoper dan de zon opzoeken in de zomer. Dit heeft alles te maken met de vraag naar vakanties. Deze is in de winter lager dan in de zomer.

4. Het kost minder vakantiedagen

Wil je je (schoon)familie ontvluchten? Ga dan rond deze periode naar het buitenland! En, Kerst & nieuwjaarsdag zorgen ervoor dat je minder vrije dagen op hoeft te nemen. Een win-win situatie zou ik zeggen.

5. In Azië is het regenseizoen voorbij

Heb je wat langer de tijd voor een winterzonvakantie? Laten we zeggen minimaal 2 weken? Probeer dan eens een heerlijke vakantie in Azië. Het regenseizoen is rond oktober voorbij. Alles staat in bloei en de zon schijnt volop. Ideaal voor een prachtige rondreis of heerlijke relax vakantie!

Benieuwd naar leuke bestemming voor in de winter? We hebben de beste voor jou verzameld!