Menu Sluiten

Cook’s Club Hotels

Neckermann heeft deze zomer een aantal nieuwe Cook’s Club hotels geopend. Nu hoor ik je denken, wat zijn dat voor hotels? Nou, het zijn hotels met een heerlijke vibe, voor vrienden, vriendinnen en stellen tussen de 23 en 35 jaar oud. Adults only. Goed eten. Lekkere drankjes. Heerlijke vibe. Instaproof. De hotels vind je op Mallorca, in Marmaris, in Alanya, in Sunny Beach en op Kos en Kreta. Laatst genoemde is vorig jaar geopend en bezocht. Als de rest van de hotels net zo fijn zijn, wil ik ze allemaal bezoeken!

De sfeer

Neckermann omschrijft het zelf als volgt op hun website “Reizigers die van plezier, nieuwe trends en betaalbare vakanties houden. Cook’s Club is een reeks hotels die ontworpen zijn voor de wensen van een nieuwe generatie reizigers: een tof design, heerlijk eten, fantastische cocktails én een perfecte sound die je van ’s morgens tot ’s avonds hoort. Voor die juiste sfeer zorgen diverse dj’s. Het hart van Cook’s Club is de zwembadzone waar je de hele dag kunt chillen.” In principe hoef ik daar niks aan toe te voegen. Behalve wat sfeer foto’s uiteraard. Want, een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Wie komen er?

Voornamelijk jongeren die willen genieten van een ontspannen vakantie, maar ook opzoek zijn naar gezelligheid. Niet de net klaar met hun middelbare school jongeren, maar jongeren van 25. Aan het werk, willen weg van de goedkope appartementen en willen nog niet naar de dure strakke hotels. Daar zijn deze hotels voor. Een locatie die je via Instagram de hele dag door kan delen. Zonder filter. Er draait een dj, de cocktails zijn lekker en je vrienden jaloers.

Dus, ben jij de 23 tot 35 jarige en opzoek naar een leuk hotel voor een goede prijs? Boek dan snel een van de hotels. Daar zul je weinig spijt van krijgen. Kleine disclaimer. Veel hotels zijn zojuist geopend. Het kan dus zijn dat een hotel de draai moet zien te vinden. Je kan wel zeggen dat je een van de eerste bent geweest die er geweest is ;-).

De hotels:

  1. Cook’s Club Crete | Kreta, Griekenland >>
  2. Cook’s Club Palma Beach | Mallorca, Spanje >>
  3. Cook’s Club Sunny Beach | Sunny Beach, Bulgarije >>
  4. Cook’s Club Adakoy Marmaris | Marmaris, Turkije >>
  5. Cook’s Club Tigaki Kos | Tigaki, Kos >>
  6. Cook’s Club City Beach Rhodes | Rhodos Stad, Rhodos >>
  7. Cook’s Club Alanya | Alanya, Turkije >>
  8. Cook’s Club El Gouna | Hurghada, Egypte >>

Zelf ben ik een jaar geleden in Cook’s Club Crete geweest. Lees hier mijn verhaal!