Menu Sluiten

Mannenweekend op Kreta in Cook’s Club Chersonissos

Kreta

Reisdatum: september 2018
Algemeen cijfer: 9.3
Temperatuur: 21 – 27 gr
Beste reistijd: mei – september

Kreta als vakantiebestemming

Ok, toegegeven, van Kreta zelf heb ik deze dagen weinig gezien. 4 mannen op vakantie naar Chersonissos betekent ontspannen, lekker eten en vooral drinken. In 2016 heb ik al veel van het eiland gezien. Dit weekend hebben we alleen de kroegen gezien. In deze blog zal je voornamelijk lezen over het fantastische Cooks Club Chersonissos. Daarom worden de praktische tips en bezienswaardigheden op Kreta jullie bespaard.

Lees ook: Leuk & lekker Lanzarote

Cooks Club Hersonissos

Het weekend dat we op Kreta waren, verbleven we in Cooks Club Hersonissos. Cooks Club Chersonissos is in één woord geweldig. Het is gemaakt voor de jongere (21 – 30 jarige) reiziger. Het is strak, verzorgt en relaxed. Check de foto’s maar, deze zeggen alles. Zowel stellen als vriendengroepen kunnen hier perfect terecht. Het beschikt over een fijn zwembad, een hele goede bar, fitness, wellness en restaurant.

Wij verbleven met 4 mannen in 1 hotelkamer. Maar, je had hier wel met zn 8-en kunnen verblijven, zo groot was deze kamer. Strak, netjes, geen poespas maar alles was aanwezig: 2 badkamers, 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken en heerlijk balkon.

Het enige waar we aan moesten wennen was het eten. Je boekt Cooks Club Hersonissos op basis van halfpension. Je krijgt dan een X bedrag dat je elke dag kan uitgeven aan eten. Of je dit nu allemaal in 1x besteed tijdens de lunch of een gedeelte voor het avond eten over laat, de keuze is aan jou. Ook van de fitness hebben we gebruik gemaakt. Deze is echt prima voor een fitnesszaal in een hotel!

Overdag wordt er heerlijke muziek aan het zwembad gedraaid en later op de dag staat er een DJ achter de draaitafel. Op maandagavond is het movie night. Dus heb je geen zin om op stap te gaan in Chersonissos of Malia? Plof dan neer aan het zwembad, op een van de heerlijke zitzakken & enjoy de film!